Darčeková sada obsahuje:
1ks lopárikomiska v tvare makovice z dubového dreva
1ks žakárová kuchynská utierka v dizajne Poppy Pods, Rosehips, Flowewrs alebo Touch of Tradition v zložení (52% ľan, 48% bavlna) podľa Vášho výberu
darčeková kartička s venovaním a malá dekorácia vo forme sušených kvietkov/makovičky
Všetko pekne zabalené v darčekovej krabičke.
Ľanovo-bavlnená kuchynská utierka
Rozmery utierky: 50 × 70 cm, ideálna veľkosť na každodenné utieranie riadu, zakrývanie cesta či servírovanie
Zloženie: 52 % ľan, 48 % bavlna, prírodná kombinácia s vysokou savosťou a pevnosťou, ktorá zaručuje dlhú životnosť
Farba a vzor: prírodná režná farba s jemným žakárovým vzorom. Elegantný vzhľad, ktorý ladí s každým kuchynským interiérom počas celého roka.
Spracovanie: žakárové tkanie vytvára obojstranný vzor a vďaka tomu sú naše utierky z oboch strán vizuálne atraktívne. Doplnené o pútko na jednoduché zavesenie.
Starostlivosť: možno prať pri 60 °C, sušiť voľne, nebieliť, chemicky nečistiť. Pred prvým použitím odporúčame vyprať pri 30 °C s ekologickým pracím prostriedkom na odstránenie jemného zvyšného textilného prachu z tkania. Vždy sa riaďte pokynmi na etikete. Pre hladký vzhľad možno utierku prežehliť pri teplote vhodnej pre ľan.
Zaujímavosť: S každým praním sa stávajú jemnejšie a príjemnejšie na dotyk.
Dubový lopárik v tvare makovice
Lopárikomiska je vyrobená ručne z tvrdého dubového dreva, ktoré je vybrúsené do hladka. Jej povrch je ošetrený prírodným BIO minerálnym olejom vhodným na drevené pomôcky, ktoré prichádzajú do styku s potravinami. Z jednej strany je rovná ako lopárik, z druhej jemne vyhĺbená a slúži ako miska.
Prioritne je určená ako dekorácia.
V prípade servírovania potravín je vhodné použiť obrúsok, papier na pečenie a pod. ako dodatočnú vrstvu, aby sa zabránilo možnému vzniku škvŕn od jedla.
Ošetruje sa pretretím vlhkou handričkou, osušením do sucha a skladuje sa na suchom mieste. Nie je vhodné umývať ju v umývačke riadu.
Rozmery: 29,5x18,7cm
Hmotnosť: 240g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.